Record Crescendo

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD!

Record Credits gaat Crescendo

Recent lanceerde Record Credits als kredietverstrekker een nieuwe kredietformule ‘Crescendo’. De progressieve terugbetaling gebeurt in trappen van vijf jaar.

Record Crescendo elke 5 jaar

De formule voor woonkredieten speelt rechtstreeks in op de te verwachte loonstijging van de kredietnemer. Hierdoor start de maandelijkse terugbetaling opmerkelijk lager dan de klassieke mensualiteiten en stijgt trapsgewijs elke vijf jaar. Zo start u voor een hypothecair krediet op 20 jaar bijvoorbeeld aan 80%, voor een looptijd van 25 jaar start de terugbetaling op 85% maar zijn de vijfjaarlijkse trappen kleiner.

Hierdoor krijgt u als cliënt bij de start beduidend maandelijks meer financiële ruimte om eventueel andere uitgaven makkelijker te kunnen doen. Want vaak brengt de aankoop van een nieuwe woonst heel wat extra kosten met zich mee zoals bijvoorbeeld vernieuwingswerken, energiebesparende ingrepen tot zelfs renovatie.

Doelgroep en projecten

Record Credits mikt met deze vernieuwing initieel op werknemers. Wanneer de inkomsten van de kredietnemers voor een beperkt deel komt uit een vervangings- of inkomsten of bijvoorbeeld een zelfstandige activiteit, dan wordt dit toegelaten.

Allerhande woonprojecten komen voor deze kredietformule in aanmerking. Dit kan gaan van een eenvoudige aankoop, over (nieuw)bouw en herfinanciering tot zelfs een opbrengstpand. Want zeker voor particulieren die een pand willen aankopen om vervolgens te verhuren, kan deze formule interessant zijn!

Uw offerte online aanvragen

Contacteer ons met uw vraag.