Renovatielening

Uw woning renoveren zonder uw spaarcenten aan (volledig) aan te spreken? Voor zowel grote als kleine werken kan een renovatielening soelaas brengen.

Wat komt hiervoor zoal in aanmerking?

Investeer in uw woning en geniet van een voordelig tarief voor deze werken.

Lenen tot 100% van de aankoopprijs

U kunt tot 100% van de aankoopprijs voor uw werken ontlenen. Hierdoor moet u geen voorschot te betalen.

Scherpe tarieven

U financiert de werken steeds aan scherpe voorwaarden zonder extra kosten zoals bv. dossier- of notariskosten. Dankzij een snelle administratieve afhandeling kunt u tevens snel genieten van uw investering.

Ook langere looptijden

Afhankelijk van de grootte van het ontleende kapitaal, kunt u uw looptijd kiezen tot 120 maanden. Blog: Wat is de maximale looptijd voor een lening op afbetaling?

Automatische maandelijkse terugbetaling

Maandelijks betaalt u met Europese domiciliëring een vast bedrag terug. De eerste terugbetaling is normaliter de maand volgend op de uitbetaling van het krediet.

Optie: schuldsaldoverzekering

U kunt zich verzekeren tegen zowel overlijden als arbeidsongeschiktheid. Dergelijke verzekering is niet verplicht.

Optie: brandverzekering

Wenst u een scherpe verzekeringspremie voor uw brandverzekering of kiest u naast een scherpe premie voor extra waarborgen?

Noodzakelijke documenten

Om uw renovatielening te kunnen aanvragen, zijn er enkele documenten nodig. De documenten die u best bij de hand neemt sommen we hieronder graag voor u op:

  • Uw identiteitskaart samen met een attest van woonst zijn nodig om u correct te kunnen identificeren.
  • Recente inkomstenbewijzen zoals bijvoorbeeld loonfiches, rekeninguittreksels van uw pensioen of huurontvangsten van de laatste drie maanden, zorgen ervoor dat de kredietgever een duidelijk beeld krijgt van op uw inkomen.
  • Een gedetailleerd overzicht van uw lopende kredieten zijn essentieel voor de kredietverstrekker in de toekenningsprocedure. Dit is een element voor de bank om uw kredietwaardigheid te toetsen.
  • Uiteraard zijn ook gegevens van de werken noodzakelijk voor de aanvraag van een renovatielening. Hiervoor kunt u offertes of bestelbonnen voorleggen. Bij ondertekening van het contract zullen meestal bijkomend getekende bestelbonnen of facturen worden gevraagd.

Type lening: Lening op afbetaling – Onder voorbehoud van aanvaarding dossier.

renovatie, werken
LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD!

Een vraag of gepersonaliseerde offerte?

Verstuur meteen uw vraag of vraag uw gepersonaliseerde offerte aan.