Mobilhome

U wenst een lening voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands mobilhome? Volop genieten van de vrijheid met uw camper terwijl u de mooiste plekjes en landschappen ontdekt. Kiest u voor de basisversie van uw favoriete motorhome of gaat u voor een full option? Geniet dan van voordelige tarieven voor de financiering van uw kampeerwagen.

Wat komt hiervoor zoal in aanmerking?

  • Mobilhome
  • Caravan
Lenen tot 100% van de aankoopprijs

U kunt tot 100% van de aankoopprijs voor een mobilehome lenen. Hierdoor moet u geen voorschot te betalen.

Scherpe tarieven

U financiert uw voertuig steeds aan competitieve voorwaarden.

Ook langere looptijden

Afhankelijk van de grootte van het ontleende kapitaal, kunt u uw looptijd kiezen. Blog: Wat is de maximale looptijd voor een lening op afbetaling?

Automatische maandelijkse terugbetaling

Maandelijks betaalt u met Europese domiciliëring een vast bedrag terug. De eerste terugbetaling is normaliter de maand volgend op de uitbetaling van het krediet.

Optie: schuldsaldoverzekering

U kunt zich verzekeren tegen zowel overlijden als arbeidsongeschiktheid. Dergelijke verzekering is niet verplicht.

Optie: mobilhomeverzekering

Wenst u een scherpe verzekeringspremie voor de BA van uw mobilehome of kiest u voor een scherpe premie met optimale waarborgen?

Noodzakelijke documenten

Om uw mobilhomelening te kunnen aanvragen, zijn er enkele documenten nodig. De documenten die u best bij de hand neemt sommen we hieronder graag voor u op:

  • Uw identiteitskaart samen met een attest van woonst zijn nodig om u correct te kunnen identificeren.
  • Recente inkomstenbewijzen zoals bijvoorbeeld loonfiches, rekeninguittreksels van uw pensioen of huurontvangsten van de laatste drie maanden, zorgen ervoor dat de kredietgever een duidelijk beeld krijgt van op uw inkomen.
  • Een gedetailleerd overzicht van uw lopende kredieten zijn essentieel voor de kredietverstrekker in de toekenningsprocedure. Dit is een element voor de bank om uw kredietwaardigheid te toetsen.
  • Uiteraard zijn ook gegevens van het voertuig noodzakelijk voor de aanvraag van een mobilhomelening. Hiervoor kunt u een offerte of bestelbon voorleggen. Bij ondertekening van het contract zal meestal bijkomend een getekende bestelbon of factuur worden gevraagd.

Type lening: Lening op afbetaling – Onder voorbehoud van aanvaarding dossier.

mobilehome, kampeerwagen, kredietgids, lenen
LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD!

Een vraag of gepersonaliseerde offerte?

Verstuur meteen uw vraag of vraag uw gepersonaliseerde offerte aan.