Trouwfeest

Zonder jullie budget uit evenwicht te brengen, wensen jullie een trouwfeest dat tot in de puntjes is verzorgd. De mooiste dag uit jullie leven willen jullie uiteraard delen met jullie familie en vrienden. Tijdens een receptie samenkomen of tijdens een écht trouwfeest samen jullie verbintenis vieren? Via een lening voor jullie trouwfeest financieren jullie deze mooiste dag met jullie dierbaren al dan niet met een huwelijksreis. De terugbetaling kunnen jullie spreiden over meerdere maanden i.f.v. het bedrag.

Wat komt hiervoor zoal in aanmerking?

  • Trouwfeest
  • Huwelijksreis
Lenen tot 100%

U kunt tot 100% van de kostprijs.

Scherpe tarieven

U financiert uw trouwfeest aan competitieve voorwaarden.

Ook langere looptijden

Afhankelijk van de grootte van het ontleende kapitaal, kunt u uw looptijd kiezen. Blog: Wat is de maximale looptijd voor een lening op afbetaling?

Automatische maandelijkse terugbetaling

Maandelijks betaalt u met Europese domiciliëring een vast bedrag terug. De eerste terugbetaling is normaliter de maand volgend op de uitbetaling van het krediet.

Optie: schuldsaldoverzekering

U kunt zich verzekeren tegen zowel overlijden als arbeidsongeschiktheid. Dergelijke verzekering is niet verplicht.

Noodzakelijke documenten

Om een lening voor jullie trouwfeest te kunnen aanvragen, zijn er enkele documenten nodig. De documenten die u best bij de hand neemt sommen we hieronder graag voor u op:

  • Jullie identiteitskaarten samen met een attest van woonst zijn nodig om jullie correct te kunnen identificeren.
  • Recente inkomstenbewijzen zoals bijvoorbeeld loonfiches, rekeninguittreksels van uw pensioen of huurontvangsten van de laatste drie maanden, zorgen ervoor dat de kredietgever een duidelijk beeld krijgt van op jullie inkomens.
  • Een gedetailleerd overzicht van uw lopende kredieten zijn essentieel voor de kredietverstrekker in de toekenningsprocedure. Dit is een element voor de bank om jullie kredietwaardigheid te toetsen.
  • Het is handig wanneer jullie bij aanvang al enkele offertes of bestelbonnen kunnen voorleggen. Dit wordt niet steeds gevraagd maar kan afhankelijk van het leenbedrag alsnog worden opgevraagd.

Type lening: Lening op afbetaling – Onder voorbehoud van aanvaarding dossier.

Trouwfeest
LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD!

Een vraag of gepersonaliseerde offerte?

Verstuur meteen uw vraag of vraag uw gepersonaliseerde offerte aan.