Op zoek naar een gepaste financiering voor uw project? Dan komt u dankzij dit online platform direct met de juiste persoon en organisatie in contact om u te ontzorgen en de zoektocht naar de beste financiering op maat van uw project en wensen een stuk eenvoudiger te maken. Vraag eenvoudig online kredietvoorstellen aan bij erkende kredietmakelaars en houders van een bancaire licentie, allen erkend door de toezichthouder (FSMA).

In enkele stappen doorloopt u de procedure en ontvangt u echte kredietvoorstellen op maat van uw project en persoonlijke gegevens. Neem de tijd om alles aan te vullen om uzelf en de makelaar veel tijd te besparen tijdens het proces. Een volledige aanvraag zorgt voor een vlotte afhandeling van het administratieve proces. 

Geen zin om deze informatie allemaal online in te voeren? Geen probleem! Laat een makelaar contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen. Weet evenwel dat Kredietgids.be geen informatie van de gebruiker bewaart en u geen naam of persoonlijke informatie moet ingeven om een resultaat te bekomen. 


 

 

Aanvullen aub

 %
 % *