VDK - Nog een bank die haar tarieven online zet voor woonleningen.

VDK SPAARBANK stelt enkele nieuwe simulatietools ter beschikking op haar website.

U gaat een woning kopen en wil weten hoeveel uw woonproject u zal kosten? De kredietsimulator van VDK Spaarbank berekent het voor u en enkele eenvoudige stappen.

Gratis een simulatie maken? Uiteraard kan u dit doen op Kredietgids.be maar u kan ok eens kijken op de site van VDK om na te gaan hoeveel u wil lenene of maak gebruik van de tool om te weten te komen hoeveel u maandelijks zal betalen aan uw lening.

Hieronder een voorbeeld (screenshot 1) van een woonkrediet op 20 jaar en dit voor een kredietbedrag van €150.000. U krijgt een overzicht van de 3/3, 5/5, 10/3, 15/3 en 20/3 formule. Tevens krijgt u op basis van het voorgestelde voordeeltarief een inschatting van de eerste maandelijke aflossing van de woonlening.

 

VDK Simulatie berekening van een woonlening op de website

 

VDK is een correcte bank, dat is mijn ervaring sinds vele jaren. Gemotiveerde werknemers en bovendien werkt de bank sterk aan haar duurzaam beleid en krijgt hiervoor ook de nodige erkenning. Hierover verwijs ik u naar voorgaande artikels die ik publiceerde inzake de duurzaamheid van de Belgische en Nederlandse banken.

Momeneel hebben ze de slogan: "Ver springen gaat beter met een goeie coach" en spreekt men over hoe een lening een hefboom kan vormen.

Volledig correct, maar een hefboom voor de aankoop van een wagen?? Investeringsvastgoed, ja...wagen, neen....

 

Op zoek naar onafhankelijke coaching bij uw project?

Uw doelen bepalen en deze samen behalen?

Geen valkuilen en energieverlies tijdens de zoektocht naar "de beste lening"?

 

In 5 stappen weten wat u wil en in 7 stappen bereiken wat u wil? Ik ben er ook voor u op belangrijke levensmomenten en "als het snel moet gaan", zoals bijvoorbeeld bij de aankoop van een woning.

Een financiering aangaan is niet uw doel, het verwerven van een thuis wel. Wij kijken naar het grotere geheel en besparen u alle kopzorgen. 

 

Neem gerust contact op met mij. 

Stijn Derynck.

Coach & Project Manager: Derynck Financial Consulting BVBA

Oprichter: Kredietgids 

 

Screenshot 1: VDK SPAARBANK: Simulatie van uw hypothecair woonkrediet

Screenshot: VDK SPAARBANK: Ver springen gaat beter met een goeie coach

 

 

Terug

Nieuws & actualiteit