We hebben de meest uiteenlopende projecten gedefinieerd en samengebracht om je eenvoudiger te kunnen informeren. Ben je op zoek naar een financiële injectie om een auto te kopen of wil je misschien een huis kopen met je partner? Neem dan een kijkje hoe Kredietgids.be en de aangesloten partners kunnen bijdragen aan uw project.

VASTGOED AANKOPEN

U bent van plan om een woning te kopen? Dan kan u op Kredietgids.be een eerste simulatie maken van de maandelijkse aflossing. U kan een kredietdossier samenstellen en overmaken aan een erkend kredietexpert. Deze zal voor u kosteloos de markt bestuderen en een aantal voorstellen op maat uitwerken.

 

OPBRENGSTEIGENDOM AANKOPEN

U bent van plan om een opbrengstpand te kopen? Dan kan u op Kredietgids.be een eerste simulatie maken van de maandelijkse aflossing en zo je netto huurrendement na kredietlasten gaan berekenen. Maak uw dossier over aan een erkend kredietexpert, deze zal voor u de markt bestuderen en een aantal voorstellen uitwerken.

 

HERFINANCIEREN

U heeft één of meerdere kredieten lopen? Dan kan het interessant zijn om de voorwaarden te herbekijken. Veel mensen kiezen om op dit moment ook een bijkomend bedrag te voorzien voor een verbouwing. U moet immers kosten maken en naar de notaris gaan als u overstapt naar een andere bank.

 

 

EEN WAGEN KOPEN

Een nieuwe wagen kopen of eerder een tweedehandswagen? Met of zonder voorschot (15%)? Maak een simulatie op Kredietgids.be en vraag vervolgens een echt kredietvoorstel aan op basis van uw persoonlijke en financiële gegevens.

STUDEREN OF EEN OPLEIDING VOLGEN

U bent op zoek naar een financiële injectie om de kosten van studerende kinderen te betalen? Mogelijk wil u de zware kosten aan het begin van het academiejaar spreiden?

TROUWEN KOST GELD

U wil trouwen maar heeft onvoldoende budget om het trouwfeest van jullie dromen te realisren. Dan kan een persoonlijke lening een oplossing bieden. Vraag evenwel bij familie of deze niet willen sponsoren want geld lenen kost ook geld.

DE TUIN AANLEGGEN

U wil uw tuin laten aanleggen maar beschikt niet over voldoende geld of u wil de investering spreiden over een langere periode? Maak hieronder een eerste simulatie en u kan misschien uw plannen starten.

 

HUISHOUDTOESTELLEN KOPEN

Grote huishoudtoestellen zijn vaak niet goedkoop maar gaan hopelijk meerdere jaren mee. Een panne komt altijd op een slecht moment. Beschikt u tijdelijk niet over voldoende geld dan kan een persoonlijke lening zonder doel een oplossing bieden. De meeste winkels bieden dit ook aan, maak zeker een vergelijking alvorens te tekenen!

NOTARISKOSTEN ONTLENEN

U beschikt niet over voldoende geld om de notariskosten bij een aankoop te betalen? Er zijn mogelijk ook andere oplossingen om een woning te verwerven zonder dat u beschikt over alle eigen middelen die gevraagd worden door de grootbanken. Raadpleeg zeker een kredietspecialist.

VERBOUWEN OF RENOVEREN

U wil een verbouwing uitvoeren maar beschikt niet over voldoende eigen gelden, wil de kosten spreiden of u wil uw belastingen optimaliseren? U kan een simulatie maken om de maandelijkse kostprijs van uw project te kennen.

EXTRA BUDGET

Op sommige momenten in het leven beschikt u niet over de middelen op het juiste moment. U bent op zoek naar een eenmalige injectie? Dan kan een persoonlijke lening zonder doel een oplossing zijn. Veelal zijn deze ook goedkoper dan een creditcard. 

MOBILHOME KOPEN

Een huis kopen doet u meestal niet zonder financiering. Een huis op wielen kost ook genoeg en wordt veelal gedeeltelijk geleend. Op zoek naar een financiering voor uw mobilhome? Via Kredietgids.be kan u een kredietvoorstel op maat aanvragen.

OP VAKANTIE GAAN

U heeft reisplannen maar beschikt momenteel niet over het nodige budget? Dan kan u hieronder een simulatie maken en een kredietvoorstel aanvragen.

HUIS INRICHTEN

Toe aan een nieuwe uitzet? U heeft een woning gekocht maar heeft geen centen meer voor meubels? Uw project, onze oplossing. Maak een simulatie en vraag online een voorstel aan bij een erkend kredietmakelaar.

EEN KEUKEN KOPEN

U droomt van een nieuwe keuken? Maak hieronder een simulatie om een eerste inzicht te krijgen in uw mogelijkheden. U kan kiezen voor een persoonlijke lening of een hypothecair krediet. Soms kan het aangewezen zijn om een herfinanciering aangevuld met een extra verbouwing aan te vragen. Vervolledig de simulatie en maak gratis en geheel vrijblijvend uw dossier over een aan kredietspecialist met kennis van zaken.