HAALBAARHEIDSANALYSE OF KREDIETSCORING 

Vraag offertes aan en doorloop automatisch de haalbaarheidsstudie van uw project mbt het krediet dat u wenst aan te vragen. Kredietscoring doen de banken ook als u een krediet aanvraagt, u kan het dus maar beter (zelf) doen voor u een aanvraag doet om geld te lenen.

 

 

ONLINE SIMULATIES EN REKENMODULES

Kredietgids.be tracht een groot aantal projecten om te zetten in simulatietools met reële tarieven die gangbaar zijn in de markt. Daarna krijgt u voorstellen op maat.

Daarnaast bieden we nog een aantal rekentools of calculators aan om u te helpen bij uw beslissingen of om vragen waarmee u zit, te beantwoorden. 

 

 

KREDIETEN OP MAAT VAN JOUW PROJECT

U bent op zoek naar een financiering maar u kiest niet voor een standaardoplossing of bent daarmee niet geholpen?

De aangesloten kredietspecialisten kunnen voor u een voorstel op maat uitwerken. Vraag je krediet aan via deze website bij een erkend kredietmakelaar of bankagent.

 

 

KREDIETVOORSTELLEN AANVRAGEN

Kredieten met een variabele rentevoet worden gekoppeld aan een referte-index. Het is dus van belang om te weten op welk niveau deze staat op datum van het tariefaanbod. De frequentie van de aanpassing zal bepalen aan welke index uw krediet gekoppeld wordt. 

Voor meer informatie, brengen wij u graag in contact met een erkend kredietmakelaar of bankagent.

 

 

VERZEKERINGSVOORSTELLEN AANVRAGEN

Op zoek naar een verzekering? Prijs en kwaliteit zijn belangrijk. Onze aangesloten verzekeringsmakelaars maken voor u het werk makkelijk.

Vertrouw op de kracht van een onafhankelijk verzekeringsmakelaar en u zal het verschil merken. Niet alleen in prijs/premie maar zeker in de service bij schade.