Welke tarieven mag ik verwachten als ik een woonlening wil aangaan?

U bent op zoek naar een krediet voor de aankoop van een woning of u wil een grote verbouwing uitvoeren die u hypothecair wenst te ontlenen?

Welke rentevoet mag u vandaag verwachten als uw dossier voldoet aan de normale voorwaarden inzake quotiteit, netto inkomen na lasten en ratio lasten inkomsten verhouding?

opzoeknaareenwoonlening

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien heeft u nog niet nagedacht over een herfinanciering van uw lopende kredieten en kan het onderstaande u inspireren om een afspraak te maken om na te gaan hoeveel u kan besparen door het omschakelen van uw lening naar een andere maatschappij. Alvorens intern te herfinancieren, adviseren wij om u te informeren bij uw huidige kredietinstelling om na te gaan of men de rentevoet dratisch kan laten dalen. Kan men u een mooie korting aanbieden? Dan is het alsnog aangewezen om de vergelijking te maken bij andere banken.

Een kredietmakelaar kan bemiddelen voor meer dan één bank. Waardoor u direct een groot deel van de markt kan vergelijken zonder zelf enige inspanning te moeten leveren.

 

Wij mochten volgende tarieven ontvangen voor de verschillende kredietformules voor courante dossiers

 

  • 1/1/1 +3/-3: looptijd tot en met 25 jaar - 1,79%
  • 5/5/5 +4/-4: looptijd tot en met 25 jaar - 1,52%
  • 10/5/5 +2/-00: looptijd tot en met 25 jaar - 1,69%
  • 10 jaar vast: 1,21%
  • 15 jaar vast: 1,71%
  • 20 jaar vast: 1,97%
  • 25 jaar vast: 2,17%
  • 30 jaar vast: 2,72%

 

U wil een krediet aanvragen of u bent op zoek naar een financiering voor uw volgende project?

Neem dan contact op en kom in contact met een kredietmakelaar voor meer informatie inzake uw woonlening.

 

Op zoek naar een onafhankelijke coach om uw plannen te bespreken, uw doelen te bepalen en samen richting de oplossing werken?

Neem dan rechtstreeks contact op met mij voor meer informatie. Tot binnenkort, Stijn Derynck.

 

Let op, geld lenen kost ook geld.

Dit zijn tarieven bij BNP Paribas Fortis waarbij u verplicht bent een gratis rekening te openen via Hellobank of u neemt een rekening bij BNP waarop u uw loon laat storten. Aanvullend wordt er een schuldsaldoverzekering gevraagd voor 100% van het kredietbedrag bij Cardif. Een brandverzekering bij AG Insurance moet ook afgenomen worden om van deze voorwaarden te genieten. Dit is geen aanbod en louter een voorbeeld waaraan geen rechten kunnen aan verbonden worden.

 

Current promo NL 728x90

 

 

 

Terug

Nieuws & actualiteit